Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    aboutimg

Didirikeun taun 2000, Zhangjiagang City Qiangsheng Plastik Mesin co., Ltd mangrupikeun produsen khusus mesin plastik. Lokasina di Jalan No.78 Baixiong, Sanxing, Kota Jinfeng, Kota Zhangjiagang, Propinsi Jiangsu, Cina. urang resep transportasi anu merenah. Perusahaan kami nempatan luas 8,000 m2 sareng ngagaduhan fasilitas canggih extruder sekrup ganda, extruder sekrup tunggal, sét garis produksi extruding sareng alat bantu tambahan.

Kalayan lisénsi ékspor, kami ngekspor produk ka dua puluh salapan propinsi, kota sareng daérah otonom sareng diékspor ka Rusia, Afrika, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara. Produk kami ngagaduhan pujian lega di bumi sareng luar negeri. Kontrol kualitas ketat dilakukeun dina unggal prosedur ti sumber bahan, ngolah sareng nguji dugi ka pengemasan.

BERITA

Perkenalan Produk Pipa Polipropilén (PP-R) pikeun Cai Panas sareng Tiis

Pipa PP-R sareng fittings didasarkeun kana polipropilén copolymerized acak salaku bahan baku utami sareng dihasilkeun saluyu sareng GB / T18742. Polipropilén tiasa dibagi kana PP-H (homopolymer polypropylene), PP-B (block copolymer polypropylene), sareng PP-R (random copolymer polypropylene). Témbok ganda mesin pipa bergelombang berperan penting dina produksi pipa. PP-R mangrupikeun bahan pilihan pikeun pipa polipropilén pikeun cai panas sareng tiis kusabab tahan jangka panjang kana tekanan hidrostatik, sepuh oksigén tahan jangka panjang sareng ngolah sareng nyetak.

Usage Of PE Pipe

Pamakéan Pipa PE

1. Pipa tambang pe Diantara sadaya plastik rékayasa, HDPE ngagaduhan résistansi maké anu pang luhurna sareng paling katingali. Beuki luhur beurat molekul ...
Advantages of PVC Pipes
Pipa PVC nyandak pipa PVC-U pikeun saluran pembuangan, anu didamel tina résin polivinil klorida salaku bahan baku utami. Éta ditambihkeun sareng tambihan anu diperyogikeun ...